HELLEBERGS.DK

 

NEWSLETTER, 24. Oktober 2008

 
Back to main page


Hejsa

Det er Oktober !!!!

Bladene falder af træerne i Danmark..... men her hos os, er det en af årets bedste måneder, godt nok står havemøblerne ude hele tiden ... men nu kan vi sidde i dem, og nyde at tænde op i grillen. Vi kan lukke døren op ud, uden at mælken blir sur på køkkenbordet, og er så småt begyndt, at slukke for hele husets AC system - sikke en dejlig ro det gir når alle de "køle" maskiner blir sat i ro (-:

I det hele taget er her rigtig dejligt lige nu, jeg har ikke lavet nogen buler i bilen, vi er alle friske og ved godt mod.... åhhh skulle måske lige nævne, at BJARNE har fået en BØDE...for at køre IMOD køreretning (ensrettet vej !! )  hmm - tjahh - fnys - det kan jo smutte for selv den bedste (-;

Men skulle jeg ha fået forkert fat i den "lille historie - ja så havde han så men vidner med i bilen, da politiet bankede på!!!  Vi har nemlig lige sagt på gensyn til Flemming og Ann, Jeppe og Sarah, efter 10 skønne og super hyggelige dage sammen, her i Qatar.

 

Hvad sker der ellers hernede ??

Faktisk er her indtruffet en rolig hverdag, og lige så meget som man af og til kan ønske, at få hverdagen brudt... ja så må vi jo indrømme, at er den der ikke, så mangles den også. Så vi nyder, at det nu er "nemt" at være her, at ungerne trives med deres sport, og super gode resultater i skolen. Bjarne har travlt på jobbet, man det er spændende, og for Bjarne er det jo første gang han er ansat i så stort et firma som Mærsk, med det der nu hører til det.

Mig - ja jeg har fået min sag for... efter nye "undersøgelser" i sommers, fandt jeg ud af, at det kunne lade sig gøre med fjernundervisning.... så nu forsøger jeg, at stramme mig op til, at kunne gå til eksamen i HF-Dansk.

Jahh - eksamen er to dage før Mias konfirmation.... det positive er - at så er jeg jo i Danmark (-:  Desuden mangler jeg "kun" 45 afleveringer, og ved nu med sikkerhed, at SAMMEMSATTE ord SKAL skrives SAMMEN....( sikke en bagatel, at gå op i (-;  )  Netaviser er mange ting !  Jeg ved, at Jesper Wung-Sung er en ung forfatter, uden en egentlig afsluttet eksamen ( dvs. at "man" kan blive til noget, uden eksamen ! )

Så nu "skummer" jeg så lidt over emnet Folkeviser.... og den tragiske historie om Ebbe Skammelsøn...

Men idag - vil jeg meget hellere skrive til jer (-:

 

Der er ikke længe til december

I morgen kommer vores gode ven Claus herned, han skal arbejde på kontoret i en uge - under armen har han så min mor, det er dejligt - både Mia og Mikkel glæder sig meget til mormor kommer, og så vil hun blive en hel måned - SKØNT.  Min mors største ønske denne gang, er at få lov til at overnatte i ørkenen, ligge på en felt seng og kikke stjerne... og jeg er nødt til at sige - jeg forstår det godt, det er en helt fantastisk oplevelse, og vejret er helt perfekt til det lige nu.... så det må vi gøre  (-;

 

Sommeren løb fra os !!!

Ja, sommeren løb fra os i år, Bjarne var kun i DK. i 12 dage, men det hele blev lidt hektisk, der til sidst!!! 

Vi købte nemlig hus - og vores nye "base" i Danmark kan vi overtage pr. 1 dec.. - det glæder vi os meget til, også selv om alt hvad vi ejer og har, er her i Qatar, pyt vi må lege camping i vores eget hus .... til gengæld vil vi nu være i Varde, og måske spare lidt køre tid (i sommers kørte vi over 7000 km) og dermed også en anelse mere ro, over alt det pakken tasker ud og ind....

 

GYVELLUNDEN 80 - Det er vores nye hjem. Det er en gl. ejendom fra 1928 med en grund på 3300 kvm. - og ja, nu gør vi det igen, køber et hus der skal laves "ting" på ... Men vi blev enige om, at det var et rigtig godt kompromis for vores familie - to børn der gerne vil tilbage til samme område - mig, der ikke vil uden for byskiltet - og Bjarne der gerne vil kunne save en pind og slå en prut, uden at genere naboerne.... tjahh så var det her ligesom huset for os ( sjovt nok ,så vi på det for 3 år siden ) og det vidste min veninde, da hun gav mig  info om, at det nu skulle sælges igen... stort tak for det (-:

 

Hermed en åben invitation, til at kikke forbi i december måned, hvor vi alle fire holder "bondegårdsferie" i Varde, .... husk en klapstol, hvis i vil sidde ned (-;

 

Jeg vil slutte for denne gang - og sender mange varme hilsner og knus

TIL JER fra OS

MIA - MIKKEL - BJARNE - LENE

 
 
 

Med venlig hilsen / Kind regards

Lene H. Andersen
Home (+974) 413 44 09
Mobile (+974) 524 13 36
DK Phone (+45) 75 22 30 34

 


Back to main page